CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir televizyon yayınında 2018 seçimlerine atıfta bulunarak Muharrem İnce'yi eleştirmesi üzerine, İnce'den hızlı bir cevap geldi. İnce, Özel'in kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verirken, CHP milletvekili Engin Altay'ın daha önce kullandığı "çırağım" ifadesine atıfta bulundu.

Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sırasında Muharrem İnce'nin gece boyunca nerede olduğunu hatırlatarak, gençler üzerinde oluşturduğu "travmatik" etkiye dikkat çekti. Bu eleştiriye karşılık, Muharrem İnce hızla bir cevap verdi ve sosyal medya üzerinden Özgür Özel'e yanıtını dile getirdi.

İslam Kalkınma Bankası Grubu, Türkiye'ye finansman desteği sağlayacak! İslam Kalkınma Bankası Grubu, Türkiye'ye finansman desteği sağlayacak!

İnce'nin paylaşımında, Özgür Özel'e hitaben, CHP milletvekili Engin Altay'ın daha önce kullanmış olduğu "çırağım" ifadesine atıfta bulunarak, Özel'in o dönemde kendisinin "çırak" olduğunu ima ettiği görüldü. İnce, Özel'e hitaben, "Sana 'çırağım' diyen ustana sor. Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın. Sistemin nasıl çöktüğünü o sana anlatsın." şeklinde bir yanıt verdi.