Türk siyasetinin önemli isimlerinden Muharrem İnce, son günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İYİ Parti adayı olacağı yönündeki iddialarla gündeme gelmişti. Ancak Muharrem İnce, bu iddialara sessizliğini bozarak önemli bir açıklama yaptı.

Ailesini katleden emniyet müdür yardımcısının intihar notu ortaya çıktı Ailesini katleden emniyet müdür yardımcısının intihar notu ortaya çıktı

Eski Devlet Bakanı Masum Türker, Muharrem İnce'yi arayarak İBB adaylığı iddialarını sordu. İddialarla ilgili olarak Türker'e verilen yanıt ise oldukça netti: "Öyle bir konu yoktur."

İYİ Parti'nin, yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapmayacağını açıklamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çeşitli spekülasyonlar dolaşıyordu. Bu çerçevede, Muharrem İnce'nin İYİ Parti adayı olabileceği öne sürülmüştü. Ancak İnce'nin son açıklaması, bu iddiaları resmiyetten uzaklaştırdı.

Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile 6 Eylül'de bir görüşme yapmış, ancak bu görüşmenin detayları hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı. İnce, şu an için İBB adaylığı iddialarını yalanlama yolunu tercih etti.