Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'yi eleştirerek, "Trilyonlarca lira hazine yardımı, 11 tane büyükşehir belediyesi, her türlü imkan, her yer senin afişin... Vallahi devlet parası bile bu kadar yok, çuvalla para var ama hala yenemiyorsan kendini sorgulayacaksın" dedi. İnce, yerel seçimlere 20 gün kala İstanbul'da yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 70 yıldır bir kıskacın içinde olduğunu ifade etti.

Hazine yardımı almadıklarını ve gönüllülerin imkanlarıyla partiyi kurduklarını belirten İnce, önceki seçimlerde yapılan anketlerin ve medyanın yaptığı değerlendirmelerin gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. İnce, partiye hazine yardımı alamadıkları için sıkıntılar yaşadıklarını ve vatandaşlardan destek beklediklerini dile getirdi.

İktidar partisinin seçilmediği yerlere hizmet götürmemekle suçladığı CHP'yi, muhalefet yaparken vatandaşları tehdit etmekle suçlayan İnce, "Erdoğan'ın siyasi olarak sandıkta kovma zamanı gelmiştir. Bu doğrudur ama bu muhalefeti kovma zamanı da gelmiştir" şeklinde konuştu.

Meteoroloji'den 15 ile 'sarı' kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak geliyor Meteoroloji'den 15 ile 'sarı' kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak geliyor

İnce, CHP'nin büyük imkanlara ve desteklere rağmen hala seçimleri kazanamıyor olmasını sorgulayarak, partinin kendini yeniden gözden geçirmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Memleket Partisi olarak kısır tartışmalardan uzak durduklarını ve ülkenin gerçek sorunlarına odaklandıklarını belirtti.