Aydın'ın Germencik ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi'nde yaşanan şoke edici bir olay, Müdür ile Müdür Yardımcısı arasındaki tartışmanın kanlı bir şekilde sonuçlanmasıyla gündeme geldi. Olay, 6 Şubat tarihinde Müdür M.A.E'nin, ertesi gün yapılacak olan toplantının tutanağını hemen hazırlamasını talep etmesiyle başladı.

Müdür Yardımcısı A.Y'nin, tutanağı toplantı yapıldıktan sonra hazırlamak istemesi üzerine iki yetkili arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Ancak olay bununla sınırlı kalmadı. İddialara göre, 7 Şubat günü tekrar bir araya gelen M.A.E. ve A.Y. arasında ikinci bir tartışma yaşandı.

Zincirleme Kaza Paniğe Neden Oldu! 8 Araç Birbirine Girdi, Yaralılar Var Zincirleme Kaza Paniğe Neden Oldu! 8 Araç Birbirine Girdi, Yaralılar Var

Tartışmanın ilerleyen dakikalarında ise olaylar kontrol dışına çıktı. İddialara göre, M.A.E. odasının kapısını kilitleyerek, A.Y'ye bıçak çekti ve aralarında itiş-kakış yaşandı. Olayı duyan öğretmenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi.

Müdür Yardımcısı A.Y'nin elinden bıçakla yaralanmasıyla sonuçlanan olayın ardından, A.Y. Müdür M.A.E. hakkında dava açtı ve şikayetçi oldu. Bu şok edici olay, Germencik ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi'nde büyük bir şaşkınlık ve endişe yarattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.