Denizli'de görev yapan tarih öğretmeni Süleyman Çabuk, balık avı dönüşünde geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Öğretmen Çabuk'un hayatını kaybetmeden önce arkadaşlarıyla çektiği motosiklet görüntüleri, sosyal medyada paylaşılınca sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Valilik'ten Ankara'ya yeni uyarı: Sel, fırtına ve doluya dikkat Valilik'ten Ankara'ya yeni uyarı: Sel, fırtına ve doluya dikkat

Kaza, dün gece saat 22.30 sıralarında Çivril ilçesine bağlı Kızılcasöğüt Mahallesi Denizli Caddesi'nde meydana geldi. İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tarih öğretmeni olarak görev yapan 45 yaşındaki Süleyman Çabuk, yılbaşı tatilinde satın aldığı motosikletiyle balık avına gitmişti. Tatilin sona ermesiyle öğrencileriyle buluşmak üzere dönüş yoluna çıkan Çabuk'un motosikletine, tali yoldan caddeye kontrolsüz bir şekilde çıktığı iddia edilen bir otomobil çarptı.

Ağır yaralanan öğretmen, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çivril Devlet Hastanesi'ne ve ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Çabuk, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada paylaşılan yeni motosikletiyle çekilmiş görüntüleri, Çabuk'un motosiklet ve balık tutkusuyla bilinen arkadaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Cenazesinin bugün baba ocağı Çal ilçesine bağlı Deveciler Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi. Kazaya karışan araç sürücüsü ise gözaltına alındı.