En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet birimleri tarafından deşifre edilen Mossad casuslarına ait görüntüler, büyük bir çalkantı yarattı. Suriyeli casus S.T'nin, geçen yıl Hatay Kırıkhan'da bir camide namaz sonrası vaaz verdiği ortaya çıktı. 

 Kırıkhan'da yaşayan M.E.Ç, Suriyeli casus S.T'yi tanıdığını belirtti. M.E.Ç, teravih namazından sonra camide kalanlarla sohbet eden S.T'nin Arapça vaazlar verdiğini ve bir grupla birlikte geceyi camide geçirdiğini ifade etti. Depremzedelere yardım iddialarıyla geldiklerini söyleyen casuslar, manevi destek verdiklerini belirtiyorlardı.

Suriyeli casusun faaliyetleri, gözaltına alınan 34 şüpheliden biri olmasıyla gün yüzüne çıktı. Gözaltına alınan şüphelilerden 15'i "askeri ve siyasal casusluk" suçlamasıyla tutuklandı, 11 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, geri kalan 8 şüpheli ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi'ne teslim edilecek.