Yaklaşan 2024 yılbaşı gecesinin heyecanı giderek artarken, Milli Piyango'nun büyük ikramiyesinin miktarı şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor. Bu yıl, tam bilet sahiplerini zengin edecek 400 milyon TL'lik dev ikramiye, şans oyunları severlerin hayallerini süslüyor.

Milli Piyango'nun bu özel etkinliğinde, toplamda 2 milyar 355 milyon 650 bin TL değerinde ikramiye dağıtılacak. Bilet fiyatlarına gelince; tam bilet 400 TL, yarım bilet 200 TL ve çeyrek biletler ise 100 TL olarak belirlendi. 

Canlı Yayında Büyük Heyecan

Yılbaşı gecesi, Milli Piyango'nun Özel Yılbaşı Çekilişi, milyonlarca izleyici tarafından televizyonda canlı olarak takip edilecek.  Ayrıca, onlineplatform üzerinden bilet sahipleri, amorti dahil olmak üzere kazandıkları ikramiyeleri kolaylıkla kontrol edebilecekler.

Emirates Havayolları Türkiye'den kabin memuru arıyor: Maaş 2770 dolar Emirates Havayolları Türkiye'den kabin memuru arıyor: Maaş 2770 dolar

Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları

Sonuçlar Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandığında, ilk olarak KamudanHaber internet sitemiz üzerinde yayınlanacak.