31 Aralık Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından çekilişi gerçekleştirilen 31 Aralık 2021 Milli Piyango sonuçları için şanslı numaralar belli oldu. İşte 31 Aralık Milli Piyango sorgulama ekranı...

2022 yılına girmeye saatler kala nefesler tutuldu. Milyonlarca insan milli piyango büyük ikramiyenin çekileceği saati bekliyor.
Milli piyango yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiye ücreti ne kadar? Milli yılbaşı piyango çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak?
Milli piyango yılbaşı özel çekilişi yapıldıktan sonra sonuçları kamudan haber sitemizden en hızlı şekilde sorgulayabilirsiniz.

Milli piyango yılbaşı özel bilet fiyatları ne kadar?
Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başlarken, bilet fiyatları da belli oldu. Milli Piyango Online resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, tam biletler 120 TL, yarım biletler 60 TL ve çeyrek biletler 30 TL olduğu belirtildi.

Milli piyango yılbaşı özel çekiliş saat kaçta yapılacak?
Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık Cuma gecesi saat 23:00'te gerçekleşecek. 2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiye tutarı 120 milyon Türk Lirası olarak duyuruldu. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı çekiliş sonrası, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını sitemiz kamudanhaber.net'den öğrenebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ HIZLI SORGULAMA! MİLLİ PİYANGO BİLETİ HIZLI SORGULAMA NASIL YAPILIR?
Milli piyango bileti sonuçlarını hızlı bir şekilde öğrenmek için Milli Piyangonun online sayfasından bilet numaranızı girerek öğrenebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Teselli ikramiyesi nedir? 
Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

Amorti ikramiyesi nedir?
 Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.