Bankalardan 25 bin TL faizsiz kredi kampanyası! Başvurular başladı Bankalardan 25 bin TL faizsiz kredi kampanyası! Başvurular başladı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin Türk demokrasisinin yüksek standartlarını bir kez daha kanıtladığını belirtti. Büyükataman, milletin her zaman başlarının üzerinde olduğunu vurgulayarak, seçim sonuçlarını doğru değerlendireceklerini ve millete daha iyi hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, ekonomik sorunların toplumsal ve siyasal etkilerinin farkında olduklarını ifade etti. Büyükataman, Cumhur İttifakı olarak, milletin sandığa yansıttığı sorunları dikkate alarak refahı artırmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Seçimlerin bir iktidar değişikliği olmadığını belirten Büyükataman, Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yoluna devam ettiğini ve Cumhur İttifakı'nın gücünün arttığını vurguladı. Ayrıca, erken seçim çığırtkanlığı yapanların yanılgı içinde olduğunu ve Türkiye'nin istikrarsızlığa teslim olmayacağını belirtti.

Büyükataman, DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sözleri üzerinden, Cumhuriyet Halk Partisi'nin tavrını eleştirdi ve terör örgütü PKK ile ilişkisine dikkat çekti. Ayrıca, seçim sonrası yaşanan sokak olaylarını kınadı ve Türk milletinin bu tür kirli senaryolara asla geçit vermeyeceğini vurguladı.

MHP'nin seçimlerdeki başarısını vurgulayan Büyükataman, partisinin 220 belediye kazanarak Cumhur İttifakı'na güç kattığını ifade etti. MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu'nun da konuşma yaptığı törene, MHP ve AK Parti temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.