Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) yerel seçimler öncesi aday adaylığı süreci resmi olarak başladı. Bu kapsamda, belediye başkanlığı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelikleri için aday adaylığı başvuruları alınmaya başlandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, bu sürecin bugün itibarıyla start aldığını duyurdu.

Yerel Seçimler İçin Geri Sayım Başladı

MHP'nin yerel seçim hazırlıkları hız kazandı. Parti yetkilileri, aday adaylığı sürecinin başlamasının, yerel yönetimlerde güçlü bir temsil için önemli bir adım olduğunu vurguluyor. Belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelikleri için aday adaylarının başvuruları, 15 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek.

Başvuru Süreci ve Detayları

Milletvekili Meclis'te Arıcı Kıyafetiyle Önce Konuştu Sonra Duman Sıktı! İşte O Görüntüler Milletvekili Meclis'te Arıcı Kıyafetiyle Önce Konuştu Sonra Duman Sıktı! İşte O Görüntüler

Feti Yıldız'ın yaptığı açıklamaya göre, belediye başkanı aday adayları, MHP Genel Merkezi'ne şahsen başvurarak gerekli formları dolduracak. Belediye meclisi ve il genel meclisi üyelikleri için aday adaylığı başvuruları ise, il ve ilçe teşkilatları tarafından kabul edilecek.