Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için mitinglere başlıyor. "Cumhur bizim, Türkiye hepimizin" sloganını benimseyen MHP, mitinglerine Misak-ı Milli'nin ilan edilişinin 104'üncü yıl dönümünde başlayacak.

Bahçeli'nin ilk mitingi, Pazar günü Mersin'de gerçekleşecek. MHP'nin yerel seçim mitingleri, "Cumhur bizim, Türkiye hepimizin" temasıyla düzenlenecek. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarısını hatırlatarak, yerel ile merkezi yönetim arasındaki uyumun önemini vurgulaması bekleniyor.

Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama

MHP Lideri'nin bir sonraki durağı ise partisinin 2019'da büyükşehir belediyesini kazandığı Manisa olacak. 4 Şubat'ta Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek mitingde Bahçeli, önemli mesajlarını verecek. MHP, Manisa'da mevcut başkan Cengiz Ergün ve Mersin'de Serdar Soydan ile yerel seçim yarışına girecek. Her iki aday da Cumhur İttifakı adayı olarak AK Parti tarafından desteklenecek.