MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısına memur ve emekliye yapılacak olan zam ile ilgili:

"Emeklilerimizi yüzde 25’lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. MHP olarak teklifimiz şudur; 8077 liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasıdır." diye açıklamada bulunmuştu.

MHP Lideri'nin bugünkü çıkışı sonrası "6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremlerin Yol Açtığı Ekonomik Kayıpların Telafisi İçin Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi" gün içerisinde Genel Kurul gündemine girecekken yarın saat 14.00'te girmesi kararlaştırıldı.

Bugün TBMM Genel Kurulu'nda uluslararası antlaşmalar görüşüleceği belirtilirken Bahçeli'nin çıkışı sonrası böyle bir erteleme yapılması dikkatleri çekti.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

A101 15-20 Ekim Kataloğu: Şeker, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, köfte, sucuk, salça, deterjan ve daha fazlası indirimde! A101 15-20 Ekim Kataloğu: Şeker, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, köfte, sucuk, salça, deterjan ve daha fazlası indirimde!

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi