Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğretmen Mülakatına Son Noktayı Koydu Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğretmen Mülakatına Son Noktayı Koydu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Van'da yaşanan bir olaya dikkat çekti. Bahçeli, bu olayda seçime girmesi hukuken yanlış olan bir kişiye belediye başkanlığı mazbatasının verilmesini eleştirdi.

Bahçeli mesajında, Van'da yaşanan olayı "hukuki bir meseleyi çarpıtarak sokakları savaş alanına çevirenlerin demokrasi celladı ve devlet muarızı olduğunu" ifade etti. Ayrıca, bölücü terör örgütü PKK'ya övgüler düzdüğü bilinen bir kişiye belediye başkanlığı mazbatasının verilmesini "skandal ve yanlış" olarak nitelendirdi.

MHP lideri, mesajında ayrıca milli birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, bölgesel ve küresel huzursuzlukların arttığı bir dönemde milli birlik ruhunun güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Son olarak, Bahçeli, insanlığın değerlerinin ve miras zenginliğinin maddi, mekanik, melez ve menfaat temelli bir dünya tablosu tarafından sürekli olarak tahrip edildiğine ve bu durumun hoşgörü ve merhamet duygularını olumsuz etkilediğine dikkat çekti.