MHP lideri Devlet Bahçeli 2023'ün zafer yolu olarak nitelendirdiği süreçte, Manisa'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü taçlandırdığını söyledi. Genel seçimlerdeki başarıya vurgu yaparak, Manisa'nın sahte demokratlara, yalan bezirganlarına, bölücü teröristlere ve demlenmiş siyasi eyyamcılara müsamaha göstermeyeceğini net bir şekilde dile getirdi.

AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı

Bahçeli, bölücü teröristlerle işbirliği yapanları eleştirirken, Kuva-yi Milliye ruhuyla direnişin önemine vurgu yaptı. Türkiye'nin hedeflerine ulaşmak için milletin desteğinin hayati önem taşıdığını belirterek, Manisa'nın önümüzdeki yerel seçimlerde yine sevdalılarına kucak açacağına inancını dile getirdi.

Son olarak, Türkiye'nin yüzyılın hedeflerini gerçekleştirmek adına her vatandaşın katkısının önemli olduğunu ifade ederek, Manisa'nın geleceğini parlak kılmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Bahçeli, Manisa'nın prangalarını kırarak, hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışıyla şehrin geleceğini şekillendirmeye odaklandıklarını belirtti.