Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar:

Gazze'yi Kudüs'ten, Kudüs'ü İstanbul'dan ayırmak boşuna kürek çekmektir. Gazze konusunda tarafsız kalmamız mümkün değildir. Gazze'nin felaketine sessiz kalmak, milli ve manevi değerlere ihanettir.

Berlin'de Cumhurbaşkanımızın Almanya Başbakanı'na haykırdığı gerçekler, Türk milletinin Arap ülkelerinin sessizliğini haykırmasıdır. Almanya Başbakanı İsrail soykırımına ilik nakli yapanlar arasında bulunması sapma halidir.

İsrail ile Filistin arasında acil ateşkes sağlanmalıdır. Filistin'in yutulmasına göz yummayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı!

Cumhurbaşkanlığı sistemi gelip geçici bir heves değildir. İşi bitince atılacak tek kullanımlık konjonktürel reçete hiç değildir. Sistemin aksayan yönleri varsa düzeltilmelidir.

Zeka özürlülerinin 'Erdoğan Bahçeli'yi sırtından atacak mı?' diye yazı yazmaları alçak bir teşebbüstür. Siyasi hayatımız boyunca hiç kimsenin sırtına binmedik, hiç kimseyi de sırtımıza bindirmedik.

Erdoğan ile aramızdaki diyaloğumuz sevgi ve saygı temellidir. Hiç kimse aramıza giremez. Cumhur İttifakı'nın devamından yanayız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın başarılı olması için her özveriyi gösterdik. Kiminle istiyorsa görüşüp temas kurmasına destek verdik. Partimizden ihraç edilen bir kişi ile bile aynı kareye girmesine içimiz acısa da ses çıkarmadık.