MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Osmanlı İmparatorluğu'na dair önemli bir açıklamada bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

"Tarihe bakmadan atılacak her adımın gelecek kuşaklar arasında kopukluklara sebep olacağını düşünüyorum. Anadolu'nun vatan olması, milli birlik ve kardeşlikle mümkün olmuştur."

"Partimiz tam 55 yıldır gücünü milletten alan siyasal bir düşünce hareketidir. Millet olmakla milli devletler doğmuştur. Milliyetçilik bu gerçeğin şuurla kavranmasıdır."

"Osmanlı İmparatorluğu Türk'tür. Bugünün yağlı boyası, yarının paha biçilmez tablosudur."

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı

Özgür Özel ve Yılmaz Büyükerşen'e Sert Tepki

"Muhalefet iflas bayrağını çekti. Ne CHP'nin ne de silik muhalefet partilerinin vizyonu ülkemizin geleceğiyle örtüşmemektedir."

"Özgür bey demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Çayı severiz, açık olursa daha çok severiz. Demlenmiş, dejenere olmuş siyasete 'hayır' diyoruz."

"Büyükerşen'in sözleri CHP'nin özetidir. Osmanlı İmparatorluğu Türk'tür. 'Yazıklar olsun' diyorum. Yaşından başından da mı utanmadın."

Cumhurbaşkanı'nın Mısır Ziyareti

"Orta Doğu'da dengeleri değiştirecektir. Türkiye ile Mısır'ın üstesinden gelemeyeceği bir sorun yoktur. İsrail'in derhal katliamlarına son vermesi insani bir mecburiyettir."