Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı!

Pazar günü ülkenin batı kesimi güneşli olacakken, doğusunda yağış devam edecek. Yeni haftada lodos etkisiyle sıcaklık 6 ila 10 derece artacak. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde ise hava güneşli olacak. İstanbul'da 14, Ankara'da 10, İzmir'de 18, Bursa'da 15 ve Antalya'da 21 derece bekleniyor. Pazartesi günü hava açık ve daha ılık olacak.

Marmara bölgesinde güneşli hava etkisini sürdürürken, hafif rüzgarla birlikte sıcaklık 14-15 derece olacak. Pazartesi günü ise sıcaklık yaklaşık olarak 20 dereceye yükselecek.

İç Anadolu'da yağışlar kesilmekle birlikte hava halen soğuk ve ayazlı. Eskişehir'de 11, Sivas'ta 5, Kayseri'de 7 derece ölçüldü. Gece sıcaklıkları sıfırın altında seyrediyor. Salı günü ise belirgin bir ısınma bekleniyor.

Ege bölgesinde bol güneşli bir hava hakim olacak. Muğla'da 18, Manisa'da 17, Afyon'da 11 ve Bodrum'da 19 derece sıcaklık bekleniyor. Pazartesi ve salı günleri ise bahar havasıyla birlikte sıcaklık 20 dereceyi aşacak.

Güneyde Adana-Güneydoğu arasında yağışlar şiddetini azaltıyor ve daha hafif aralıklarla devam ediyor. Adana'da 20, Mersin'de 18, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te 15, Diyarbakır'da yağmurlu bir hava ile 13 derece ölçüldü. Pazartesi ise daha güneşli bir gün olacak.