Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu rapora göre yarın yurdun doğu alanların parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Batı Karadeniz, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun iç ve batısı ile Akdeniz Bölgesi'nin batısının yağışlı olacağı değerlendiriliyor. Yağışların Akdeniz'in batısı, Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'de kuvvetli, Ege Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde yer yer çok şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Aynı gün rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey taraflarından kuvvetli ve zaman zaman kısa da olsa fırtınanın etkilerini sürdüreceğini belirtildi.

Pazar günü, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun parçalı ve çok bulutlu, yurdun kalan yerlerinde yağışlı geçeceği tahminler arasında. Yağışların Doğu Anadolu'nun iç ve kuzeyi ile Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı değerlendiriliyor.

Yine aynı gün rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey taraflarından kuvvetli ve zaman zaman kısa da olsa fırtınanın etkilerini sürdüreceğini düşünülüyor.

Emirates Havayolları Türkiye'den kabin memuru arıyor: Maaş 2770 dolar Emirates Havayolları Türkiye'den kabin memuru arıyor: Maaş 2770 dolar

Sıcaklıkların kuzeybatı kesimlerden başlayıp düşeceği ve batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri altına ineceği diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği raporla ölçüldü.

Hafta sonu için ise bazı iller için en yüksek sıcaklık değerleri şu şekilde:

Ankara'da 6, İstanbul'da 8, İzmir'de 11, Antalya'da 20, Adana'da 17, Diyarbakır'da 13 dereceye kadar düşüş yaşayacak.