Zorunlu trafik sigortasında uygulanan azami prim artışı açıklandı Zorunlu trafik sigortasında uygulanan azami prim artışı açıklandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son hava durumu raporuna göre, bugün Türkiye genelinde yüksek sıcaklıkların etkisi altında kalınacak. Mevsim normallerinin 6 ila 11 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, bunaltıcı bir havanın devam etmesine neden olacak.

Hava durumu raporuna göre, Türkiye'nin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinde Kırklareli ve Artvin'in kıyı bölgeleri, Kütahya'nın kuzeybatı kesimleri ile Balıkesir çevresinde yerel olarak sağanak yağışlar görülebilir. Akşam saatlerinde ise Uşak'ın güneyi, Denizli'nin kuzey kesimleri de yerel sağanak yağışlarla etkilenebilir. Diğer bölgelerde ise hava az bulutlu ve açık geçecek.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik öngörülmüyor. Marmara ve Kıyı Ege bölgelerinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyredecekken, diğer bölgelerde mevsim normallerinin 6 ila 11 derece üzerinde sıcaklıklar görülecek. Özellikle Marmara bölgesinde yüksek nem nedeniyle bunaltıcı bir hava hissedilecek.