Ali Erbaş hakkındaki AUDİ A8 marka araç iddiaları hakkında ilk kez konuştu Ali Erbaş hakkındaki AUDİ A8 marka araç iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Şubat hava durumu raporunu yayımladı ve bazı bölgeler için sağanak yağış uyarısında bulundu. Rapora göre, Kuzey Ege kıyıları, İzmir ve Muğla çevreleri, Aydın'ın kıyı kesimleri, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Batman, Malatya, Elazığ ve akşam saatlerinden sonra Antalya çevrelerinin yağmur ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesinin beklendiği bildirilirken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmediği ve ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin tahmin edildiği aktarıldı. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi beklendiği, ancak Marmara ve Kıyı Ege’de güney yönlerden kuvvetli rüzgarların (40-70 km/saat) etkili olabileceği uyarısı yapıldı.

Özellikle Marmara ve Kıyı Ege bölgelerinde kuvvetli rüzgarın yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, Doğu Karadeniz’in yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunduğu için vatandaşların dikkatli olmaları ve tedbir almaları gerektiği belirtildi.