Meteoroloji'den gelen son veriler ışığında; söz konusu yağışların Çanakkale, Muğla'da ve İzmir'in kuzey ve iç noktalarında yerel kuvvetli olacağı düşünülüyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Orta Torosların kar yağma potansiyeline sahip dik yamaçlarında çığ riski bulunuyor. Güneydoğu Anadolu'da yer yer toz taşınımı olacağı değerlendiriliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kesimlerinde 2 ila 4 derece ineceği, diğer bölgelerde dikkat çeken bir değişiklik öngörülmüyor.

RÜZGAR: Genellikle güney taraflarından hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği değerlendiriliyor.


ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Muğla il genelinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı öngörülüyor. Sağanak yağışla beraber sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, kıyılarda hortum riski ve ulaşımda gecikme gibi zor durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda vatandaşlara uyarı yapıldı.

Turkcell'in yeni yönetim kurulu belli oldu Turkcell'in yeni yönetim kurulu belli oldu

ÇIĞ RİSKİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Orta Torosların kar yağma potansiyeline sahip eğimli yamaçlarında çığ riski olduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda çağrı yapıldı.