Meteroloji'nin en son yapmış olduğu değerlendirmeler ışığında, haftalık hava durumu raporu paylaşıldı. Marmara, Doğu Akdeniz'in doğusu, (Konya hariç) İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışı alarmının verildiği İstanbul'un birçok ilçesinde sağanak yağış sürecek. Önümüzdeki haftada ilçelerin yüksek alanlarında karın etkisi altına girecek. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olaylarının yaşanacağı değerlendiriliyor. 

Kıyı alanlarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin edilen yağışların Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Bolu, Zonguldak, Bartın ve Düzce'de, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde şiddetli olacağı düşünülüyor.

Kamuda esnek çalışmanın detayları belli oldu Kamuda esnek çalışmanın detayları belli oldu

28 KENT İÇİN "SARI" VE "TURUNCU" ALARM!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alarm verilen iller şu şekilde:

Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Bolu, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hakkari, Kars, Kastamonu, Mardin, Muş, Rize, Sakarya, Siirt, Trabzon, Tunceli, Van, Zonguldak, Bayburt, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Karabük ve Düzce.