Tıp ve diş hekimliği uzmanlık eğitimine ilişkin taslak müfredat erişime açıldı Tıp ve diş hekimliği uzmanlık eğitimine ilişkin taslak müfredat erişime açıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen son incelemeler ışığında, bugün yurdun kuzey bölgelerinde parçalı ve ara ara çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun civarlarında yağmur ve sağanak yağışlı havanın etkisi altına gireceği değerlendiriliyor.

Hafta sonuda ise, ülkemizin büyük bir kısmında parçalı ve yer yer çok bulutlu hava kendini gösterirken, Marmara'nın güneydoğusu, Karadeniz ve Akdeniz Bölgesi'nin kıyı alanları, Güneydoğu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin güneydoğusunda yağışlı hava bekleniyor. Yağışların Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kar ve karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki haftada ise yurdun büyük bir kısmında parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinde ara ara yağış görülecek.

Sıcaklıkların hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak yükselişe geçeceği düşünülüyor. Hafta sonu ve yeni haftada Doğu Anadolu Bölgesi hariç yurdun kalan tüm kesimlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkacağı değerlendiriliyor.

Önümüzdeki bir haftalık zaman diliminde hava sıcaklıklarının, Ankara, Diyarbakır ve Trabzon'da 13, İstanbul'da 16, Antalya'da 21, Mersin ve İzmir'de 19, Samnsun'da 17, Bartın'da 15 dereceye kadar çıkması bekleniyor.