WhatsApp grubu kuruldu Ali Koç'un adaylığı için imza toplanıyor! WhatsApp grubu kuruldu Ali Koç'un adaylığı için imza toplanıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Eylül için hava durumu tahminlerini açıkladı ve bazı bölgelerde şiddetli yağışlar bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye genelinde hava durumu parçalı yer yer çok bulutlu olarak tahmin edilirken, bazı bölgelerde önemli yağışlar bekleniyor. İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Sinop ve Artvin illerinde yaşanması muhtemel kuvvetli yağışlar nedeniyle sarı kodlu uyarı verildi. Bu bölgelerde ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Ayrıca, Ağrı, Van, Hakkari ve Şırnak'ın doğusunda bulunan iller için ise turuncu kodlu yüksek tehlike uyarısı yapıldı. Bu bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yanı sıra sel, su taşkınları ve heyelan riski bulunuyor.

Muğla'nın ve Aydın'ın iç kesimleri, Denizli, Antalya'nın batısı, Burdur, Rize ve Artvin çevrelerinde de yer yer kuvvetli yağışlar bekleniyor. Bu bölgelerde de sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar yaşanabilir.

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların bu olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmalarını ve meteorolojik uyarıları takip etmelerini öneriyorlar. Seyahat etmeyi planlayanların güzergahlarını gözden geçirmeleri ve gerekli tedbirleri almaları önem taşıyor.