İstanbul Valiliği, Marmara Denizi'nde yarın öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen 6 ila 8 kuvvetindeki fırtına nedeniyle önlem çağrısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, fırtına, güney ve güneybatı yönlerinden eserek Marmara bölgesini etkisi altına alacak. Bu meteorolojik durumun, 8 Ocak Pazartesi gününün ilk saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor.

Valilik açıklamasında, halkın güvenliği ve ulaşımın aksamaması için dikkatli olunması gerektiği vurgulanırken, özellikle denizcilik faaliyetlerinde bulunanların bu durumu göz önünde bulundurmaları istendi. Fırtınanın etkisini kaybetmesiyle birlikte, normalleşen hava koşullarına geçiş yapılması planlanıyor.

Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi

Vatandaşlardan, günlük yaşantılarında ve seyahatlerinde bu hava durumuna karşı tedbirli olmaları istenirken, İstanbul Valiliği, acil durumlar için gerekli hazırlıkların yapılması konusunda da uyarılarda bulundu.