Eşine 'kilolu' diyen yandı! Mahkemeden emsal karar Eşine 'kilolu' diyen yandı! Mahkemeden emsal karar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;  Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenmektedir. İç Ege ve Bilecik çevrelerinde, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Bolu, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmektedir.

Özellikle Kütahya, Afyon, Uşak, Denizli, Eskişehir, Burdur ve Isparta'nın batı çevrelerinde kuvvetli yağışlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu bölgelerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalı ve gerekli tedbirler alınmalıdır.

Ayrıca, Marmara bölgesi genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacaktır. Bursa, Edirne, İstanbul ve Sakarya gibi illerde de parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava beklenmektedir.

Ege bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava öngörülmektedir. Kütahya, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar meydana gelebilir.

Akdeniz bölgesinde ise Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Orta Toroslar mevkiinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmektedir. Adana, Antalya, Hatay ve Kahramanmaraş gibi illerde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacaktır.

İç Anadolu bölgesinde, Karaman hariç, parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenmektedir. Öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinde kuvvetli yağışlar görülebilir.

Batı Karadeniz bölgesinde Bolu ve Sinop çevrelerinde yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar öngörülmektedir. Bolu, Düzce, Kastamonu ve Zonguldak gibi illerde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacaktır.

Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde bölge genelinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmektedir. Amasya, Samsun, Tokat ve Trabzon gibi illerde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava öngörülmektedir.

Doğu Anadolu bölgesinde kuzey kesimlerinde öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar meydana gelebilir. Erzurum, Iğdır, Malat