Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son hava tahmin raporuna göre bugün ülkenin büyük br bölümünün parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Edirne ve Kırklareli civarlarınd yerel sağanak ve bazı yerlerde gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı değerlendiriliyor.

Yarın ise yurdun batı ve kuzeybatısı, cuma günü Orta ve Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in doğusu, Ege, Marmara, Orta ve Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey civarlarının yağılı olacağı tahmin ediliyor.

Sıcaklık seviyelerinin batı bölgelerden hareket ederek yükseleceği değerlendirilirken, cuma gününe kadar günün en fazla sıcaklık seviyeleri Ankara'da 24, İstanbul'da 21, Adana'da 31, Diyarbakır'da 27, İzmir'de 29, Antalya'da 28, Samsun'da 21 dereceye kadar çıkacak.

YAĞIŞLAR GERİ DÖNÜYOR!
Hafta sonu Marmara'nın kuzeybatısı, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusu dışında yurdun büyük bir kısmında yağışlat etkisini sürdürürecek.

TBMM'de gündem bu hafta yoğun TBMM'de gündem bu hafta yoğun

Yağışlı havayla beraber batı bölgelerden hareket ederek gelen hava sıcaklıklarının, yurt genelinde mevsim normalleri civarında düşüşe geçeceği bekleniyor.

Hafta sonu en fazla sıcaklık seviyeleri, Ankara'da 17, İzmir ve Diyarbakır'da 26, İstanbul'da 18, Antalya'da 23, Samsun'da 19, Adana'da 27 derece civarında olacak.