İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramankazan'da esnaf ziyareti yaparken, bir telefoncu tarafından yöneltilen "Altılı masa doğru muydu?" sorusuna, "Yanlış, doğru kısmına bir şey diyemeyeceğim. Bize göre doğruydu, size göre yanlışmış ki biz kazanamadık." şeklinde cevap verdi.

Bakan Şimşek, Merkez Bankası'nın brüt rezervinin arttığını açıkladı Bakan Şimşek, Merkez Bankası'nın brüt rezervinin arttığını açıkladı

Akşener, beraberinde partisinin Kahramankazan Belediye Başkan adayı Fatma Gülümser Birol ile birlikte ilçede esnafı ziyaret etti. Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde dükkanları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Telefoncu esnafının sorusu üzerine Akşener, altılı masanın kurulmasına dair itirazları olmadığını belirtti ve İYİ Parti'nin masayı kurmadığını ifade etti. Kendilerine davet geldiğini ve bu daveti geri çevirmediklerini söyledi. Ayrıca siyasette Erdoğan'a, Özgür Özel'e, Mansur Yavaş'a, Ekrem İmamoğlu'na, Turgut Bey'e ve İstanbul'da Murat Kurum Bey'e düşmanlık üzerinden hareket etmediklerini vurguladı.

Esnafın tekrarlayan soruları üzerine Akşener, "Yanlış doğru kısmına bir şey diyemeyeceğim. O sizin gözünüzle. Bize göre doğruydu, size göre yanlışmış ki biz kazanamadık. Asıl mevzu bu. Bu seçimlere ise çok büyük cesaret göstererek, yalnız başımıza giriyoruz." şeklinde konuştu.

HDP'ye ilişkin bir soru üzerine Akşener, "Ben her zaman dedim, yapmayın. Bugün adı DEM, ondan evvel HDP'ydi. Onlar bana hep 'faili meçhulcü' dediler. En ağır hakaretleri ben o yapıdan yedim. PKK ile arasına mesafe koyamayan, koymayan, PKK'nın tanzim ettiği bir yapı olarak da tarif ettim hep." şeklinde cevapladı.