"6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremlerin Yol Açtığı Ekonomik Kayıpların Telafisi İçin Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" yürürlüğe girerek memur ve emekliye yapılan zam resmileşti.

23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

Bu kanun ile birlikte memura yüzde 17,55 enflasyon farkının yanında 8 bin 77 lira seyyanen zam verildi. 

Yüzde 17,55'lik zamlı maaşların bodroları yayınlandıktan sonra ayın 15'inde maaşlar zamlı olarak yattı. Söz konusu seyyanen zam ile birlikte oluşan maaş farkının ne zaman yatacağı da belli oldu.

para-PeNc_cover

Yüzde 17,55'lik zamlı maaşların farkı 21 Temmuz tarihinden itibaren hesaplara yatırılacağı bildirildi. Bir memur, ortama oran ile 1000 liralık bir maaş farkı alarak seyyanen zam ile 9 bin liralık bir fark hesaplara yatırılmış olacak.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi