Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi, Rekor Kırmak Üzere! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi, Rekor Kırmak Üzere!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyaset arenasındaki hareketlilik, gündem yaratmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı yarışındaki adaylığı ile gündemden düşmeyen Muharrem İnce'nin partisinden peş peşe gelen istifalar, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Memleket Partisi'nin YSK'ya sunduğu milletvekili listesinde Samsun'dan 7.sıradan aday olan Doğukan Ekiz, Muharrem İnce ve yönetimini topa tuttu. Doğukan Ekiz'in olay olan istifa açıklaması ise şu şekilde:

“Memleket Partisi'nde siyasete adım atma heyecanında bulunan bizler için, umut olduğunu düşündüğümüz Genel Başkan Muharrem İnce'nin ve Genel Merkez Yönetimi'nin söylem ve eylemlerinin AK Parti iktidarının ekmeğine yağ sürdüğü açıkça biz gençler tarafından görülmüştür.

Milyonlarca insan gibi benim de 24 yıllık yaşantımın 21 yılı AK Parti iktidarı tarafından her gün baskıların, işsizliğin, ötekileştirmenin daha da arttığı ve geleceğimizin el birliğiyle yok edildiği günleri görerek geçti. Bu günlerin tekrarlanmaması adına aydınlık, çağdaş, umut dolu bir Türkiye Cumhuriyeti hayalimiz için AK Parti iktidarının yolunda koşar adımlarla ilerleyen Memleket Partisi üyeliğimden ve Milletvekili Adaylığımdan istifa ediyorum”