AK Parti'li Dağ, 1 Ekim'de çalışmalara başlayacak olan Meclis'in ilk gündem maddelerinin neler olduğunu açıkladı. Meclis'in ilk gündem maddelerinin başörtüsü ve ailenin bütünlüğü konuları olacağını söyleyen Dağ, şunları kaydetti:

İsmail Koncuk: Mülakatı savunup, sonrasında altında kalan sendikacı müsveddesi... İsmail Koncuk: Mülakatı savunup, sonrasında altında kalan sendikacı müsveddesi...

"Meclis açıldığında başörtüsü ve ailenin bütünlüğü ilk gündemimiz olacak. Beyannamede belirttiğimiz hususları uzun ve kısa vadeli olarak takvimlendiriyoruz. Onları teker teker hayata geçireceğiz"

3 DÖNEM KURALI DEVAM EDECEK

3 dönem kuralının devam edeceğini de söyleyen Hamza Dağ, şunları söyledi:

"Yerel seçimlerde değişim, milletvekili listelerinde, kabinede değişim oldu. Bakan yardımcıları, genel müdürlerde hepsinde değişim oldu. Bu değişim Cumhurbaşkanımızın takdiriyle kongrede de olacaktır. Genç bir ekip oluşturup belli bir yaşın üstündeki arkadaşlarla da hem tecrübe hem de gençlik bir arada olacak. 2023'te 3 dönem kuralını uyguladık. Faydasını da gördük. 3 dönem sonra arkadaşlarımız siyaseti bırakmayacaklar. 1 dönem ara verip o dönemde partinin değişik kurullarında görev alacaklar"