Kamudanhaber - Özel Haber


Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları kurulu: Öğrencilerimize 21. Yüzyıl Yetkinliklerinin Kazandırılmasına İlişkin Cumhurbaşkanlığı Politika Belgesi Taslağını Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik diye bir paylaşım yaptı ...

TCCB EĞİTİM VE ÖĞRETİM POLİTİKALARI KURULUNUN SOSYAL MEDYA HESABINDAN AŞAĞIDAKİ PAYLAŞIMLAR YAPILDI ...


Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu kimlerden oluşuyor ?


Prof. Dr. Abdullah Atalar, Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Ahmet Gündoğdu, Kemal Şamlıoğlu, Prof. Dr. Öktem Vardar, Selçuk Pehlivanoğlu, Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Prof. Dr. Umran İnan, Prof. Dr. Yavuz Atar’dan oluşmaktadır .

Sayın Cumhurbaşkanımızın eğitim öğretim konusunda yol katedemedik . Yeni bir müfredat ve eğitim politikası gerekli sözlerinden sonra Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulunun politika belgesi taslağını hazırlayarak Cumhurbaşkanımıza sunulduğu düşünülüyor .

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları kurulu bu raporu neden kamuoyuna ve eğitimin paydaşlarına açmıyor ?

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikalar kurulu sosyal medya hesabı neden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Milli Eğitim Bakanlığı resmî Twitter hesabını takip etmiyor ?

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Ak Parti kabinesine Milli Eğitim Bakanı olarak atanan , eğitimin en tepesinde ki ismi ve Bakanlığın resmî Twitter hesabını bile takip etmeyen bir kurulun yayınladığı politika belgesini ve politika belgesi yayınlarken başvurduğu uzmanları merak ediyoruz ...

Sonuç olarak ; Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları kurulun Eğitim Politikası taslak raporunu tüm kamuoyu gibi bizde merak ediyoruz.

Umarız bu rapor kamuoyu ile paylaşılır .

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.