Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Halk Eğitim Merkezlerinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılında ücretli usta öğretici olarak görev almak isteyen kişiler için başvurular başlıyor. Bu yıl yapılacak olan başvurularla ilgili detaylar açıklandı.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında Halk Eğitim Merkezlerinde açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici talepleri alınacak.

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu Hakkında Tutuklama Talebi Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu Hakkında Tutuklama Talebi

Başvuru işlemleri 01-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında "e-Yaygın sistemi-Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu" ekranı üzerinden yapılacak.

Ücretli usta öğretici olmak isteyen adaylar, başvuru süresi içerisinde e-Yaygın sistemi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvuru süresi içinde başvuru yapmayan adayların değerlendirmeye alınmayacağı belirtiliyor.

Halk Eğitim Merkezlerinde görev almak isteyen usta öğretici adaylarının başvuru tarihlerini kaçırmadan başvurularını yapmaları önem taşıyor. Bu süreç, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için uygun eğitim ve meslek deneyimine sahip olanların Halk Eğitim Merkezlerinde görev alma fırsatını sağlayacak.