Milli Eğitim Bakanlığı , ilkokul seviyesinde öğrenci değerlendirmesi için önemli bir değişikliğe gitme kararı aldı. Yeni değerlendirme terimlerini içeren 44 maddelik yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete aracılığıyla kamuoyuna duyurdu.

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre, ilkokul düzeyinde öğrencilerin karne değerlendirmelerinde artık "çok iyi", "iyi", "yeterli" ve "geliştirilmeli" terimleri kullanılacak. Daha önce kullanılan "pek iyi", "iyi", "orta", "geçer", "geçmez" gibi ifadelerin yerine getirilen bu yeni terimler, öğrencilerin değerlendirilmesini daha açık ve anlaşılır bir hale getirecek.

Bu yolda en önemli adımlardan bir diğeri de Türkçe eğitimine verilen değer oldu. MEB’in ana hedefi öğrencilerin stressiz bir şekilde ana dillerini etkili ve doğru öğrenebilmesi olarak gösterilebilir. Bu sayede yabancı dil eğitimindeki problemlerin de çözüleceği düşünülüyor.

Tek İsteği Zayıflamaktı! Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Komaya Girdi Tek İsteği Zayıflamaktı! Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Komaya Girdi