Kamudanhaber- Özel haber

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı için İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) uygulama takvimi ve işlemleri hakkında resmi açıklama yapıldı. İYEP, ilkokulların 3. sınıfına devam eden ancak okuma, yazma, okuduğunu anlama becerileri ile doğal sayılar ve dört işlem öğrenme alanlarındaki kazanımlara yeterli düzeyde ulaşamayan öğrenciler için uygulanan bir programdır.

2023-2024 eğitim öğretim yılında İYEP uygulamalarının nasıl gerçekleştirileceğini belirlemek amacıyla hazırlanan Milli Eğitim Bakanlığı İlkokullarda Yetiştirme Programı Yönergesi ve "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açıklamalı İYEP Uygulama Takvimi" öğretmenler, öğrenciler ve veliler için önemli bilgiler içeriyor.

İYEP, öğrencilerin eksik kaldığı konuları kapatmalarına yardımcı olmayı amaçlayan bir programdır ve bu programın takvimi doğrultusunda yapılacak çalışmalar, öğrencilerin başarılı bir şekilde gelişim göstermelerine yardımcı olacaktır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açıklamalı İYEP Uygulama Takvimi

 İYEP Materyallerinin Basım Ve Dağıtımı İle İlgili Açıklamalar

Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız… Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız…