TV8'de 14 Haziran'da başlayacak olan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda tanıtımlarda yer almayan ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun yerine yeni bir jüri üyesi katılacak. Yapılan tanıtımlarda Sivrioğlu'nun yer almaması merak konusu olurken, yeni bölüm fragmanında Yılmaz Öztürk'ün jüriye katılacağı görüldü. Öztürk, daha önce konuk jüri üyesi olarak da programa dahil olmuştu.

1686473290665-masterchef-turkiye-yeni-juri-belli-ur-4-r

Türkiye'nin en iyi 10 lisesi belli oldu Türkiye'nin en iyi 10 lisesi belli oldu

Yılmaz Öztürk, 1998 yılında meslek hayatına başladı ve Türkiye'nin önde gelen otellerinin mutfaklarında çalıştı. 2012 yılında Alaçatı'da kendi restoranını açarak şef ve işletmeci olarak faaliyet göstermeye başladı. Ayrıca "Chaine des Rotisseurs" adlı organizasyonun üyesi olan Öztürk, birçok yarışmada başarı elde etti. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde eğitmenlik yapmış ve İstanbul'a dönerek Mürver Restaurant'ın şefi olmuştur. Evli olan Yılmaz Öztürk, bir çocuk sahibidir.

MasterChef Türkiye'nin yeni jüri üyesi olarak Yılmaz Öztürk'ün katılımıyla birlikte yarışmada yeni bir dinamik bekleniyor. Seyirciler, bu değişiklikle birlikte heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor.