Kırklareli'deki bir zincir markette alışveriş yapan bir kadın, market içerisinde bulunan bir kişinin elle tacizine maruz kaldı. Kadın, tacizciye karşı sert bir tepki göstererek üzerine yürüdü. Olaya müdahale eden market çalışanları ve diğer müşterilerin araya girmesiyle tacizci marketten ayrıldı. Taciz anları, marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kadının şikayeti üzerine polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi ve gözaltına aldı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, yapılan ihbar sonucunda zanlının yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı. Ekici, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, zanlının gerekli sağlık kontrolü ve tedavisi için sevk edildiğini belirtti. Ayrıca, zanlının daha önce de benzer davranışlar sergilediği ve güvenlik kameralarınca kaydedildiği ifade edildi.

İmamoğlu Edanur Gezer Hakkında Açıklama Yaptı: Siyasi Olaylara Alet Edilmesini Kınıyorum İmamoğlu Edanur Gezer Hakkında Açıklama Yaptı: Siyasi Olaylara Alet Edilmesini Kınıyorum

Sonuç: Kırklareli'deki bir markette yaşanan taciz olayında zanlının yakalanması, vali tarafından akli dengesinin bozuk olduğunun belirtilmesiyle sonuçlandı. Zanlının daha önce benzer davranışlar sergilediği ve tedavi için sevk edildiği vurgulandı.