MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Anneler Günü Paylaşımı: Her Anne Özel, Her Anne Önemli MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Anneler Günü Paylaşımı: Her Anne Özel, Her Anne Önemli

Mansur Yavaş, Faaliyet Gösteren Sendikalar ile Ek Protokol İmza Töreni'nde konuşan Yavaş, belediye personeline yönelik önemli bir zam açıklaması yaptı. Yavaş'ın, personeline yüzde 70 zam müjdesini duyurduğu an, toplantı salonunda coşkulu alkışlar ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Konuşmasında, eleştirilere cevap veren Yavaş, "İftiralarla seçim kampanyası yönetenler 'su sayaçlarını PKK’lılar okuyacak' demişlerdi. Bugün tüm Türkiye şahittir ki sayaçları okuyan da, faturaları getiren de Ankara’nın tertemiz vatan evlatlarıdır" mesajıyla siyasi bir gönderme yaptı.

Zam açıklamasını yapmadan önce salondakilere "Kaç bekliyorsunuz?" diye soran Yavaş'a, "100" cevapları gelince gülümseyerek yanıt verdi ve "Evet, şimdilik yüzde 70" dedi. Bu açıklama sonrasında salondan yükselen coşkulu alkışlar, ABB personelinin memnuniyetini gösterdi. Yavaş'ın bu kararı, sosyal medyada da geniş bir şekilde tartışılarak gündemin önemli bir parçası haline geldi.