Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, yalnız yaşayan Ulviye Eskici'nin evinde darp edilerek boğazı kesilmiş halde öldürülmesiyle ilgili yapılan soruşturmada, cinayet şüphelisi olarak komşuları T.K. ve M.K. çifti gözaltına alındı. Soruşturma sonucunda ortaya çıkan bilgilere göre, çiftin tefeciye olan borçları nedeniyle Eskici'den para istedikleri ve reddedilmesi üzerine cinayeti işledikleri itiraf edildi.

Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu

Olay, Tevfikiye Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Eskici'nin bir süredir haber alamayan komşuları, evine gittiğinde cinayetle karşılaştı ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Eskici'nin cansız bedenini buldu. Yapılan incelemenin ardından Eskici'nin cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, cinayetle ilgili olarak komşular T.K. (33) ve eşi M.K.'yi gözaltına aldı. Zanlı çiftin ifadesinde, tefeciye olan borçları nedeniyle Eskici'den para istediklerini, ancak reddedilmesi üzerine cinayeti işlediklerini itiraf ettikleri belirtildi.

Ulviye Eskici, Kırkağaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olay, mahalle sakinleri ve Eskici'nin yakınları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Emniyet müdürlüğü, soruşturmanın detaylarını açıklamaya devam ederken, katil zanlıları çiftin mahkemeye çıkması bekleniyor.