Özellikle son dönemde artan dolar kurunun 26 lira seviyesini aşması ve petrol üretimi konusunda bazı önemli ülkelerin üretim kesintisine gitme kararı, enerji sektöründe tansiyonu yükseltti. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiler doğrultusunda, motorine bu gece yarısı itibarıyla, yani 6 Temmuz Perşembe itibariyle ciddi bir zam geliyor. Beklenen zam miktarı ise tam 87 kuruş!

Otogaz Grubunda İndirim Müjdesi

Benzin ve motorin fiyatlarındaki artışların ardından ise otogaz grubunda tüketicilere güzel bir haber geliyor. Kaynaklarımızdan alınan bilgilere göre, otogaz grubunda 6 Temmuz Perşembe günü itibariyle 0,65 TL indirim uygulanması bekleniyor. Bu indirim, özellikle otogaz kullanıcılarını rahatlatacak gibi görünüyor.

Petrol Üreticilerinin Kararı Fiyatları Nasıl Etkiledi?

Son zamanlarda dolar kurundaki hızlı yükselişin yanı sıra, bazı önemli petrol üreticilerinin üretim kesintisine gitme kararı da yakıt fiyatları üzerinde belirleyici oldu. Bu durum, tüketicilerin cüzdanını olumsuz yönde etkileyen bir faktör haline geldi. Petrol üretiminde yaşanan bu kesintiler, özellikle benzine ve motorine yapılan zamların temel sebeplerinden biri olarak öne çıkıyor.

Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi