Kurtlar Vadisi, özellikle Süleyman Çakır ve Polat Alemdar gibi karakteler ile hafızalara kazınmış ve yıllarca reyting rekorları kırmıştı. Bu efsanevi serinin dijital platformlarda devam edeceği söylentileri, hayranları arasında büyük bir merak uyandırmıştı.

Pana Film'den İddialara Yanıt

Pana Film, son günlerde artan spekülasyonlara son vermek adına bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Kurtlar Vadisi Kaos" isimli yeni bir projenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusundaki iddialar ele alındı. Dizi, ilk olarak 2003 yılında izleyiciyle buluşmuş ve Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasına girmişti. Her perşembe milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, film uyarlamalarıyla da büyük ilgi görmüştü.

Dijital Platformda Yeni Bir Başlangıç Mı?

Sektör kaynaklarına dayandırılan iddialara göre, "Kurtlar Vadisi" serisinin yeni bölümleri, bu sefer televizyon ekranları yerine, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu çevrim içi dizi ve film platformu Exxen üzerinden yayınlanacak. Serinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, daha önce yaptığı bir açıklamada yeni bölümler için Ocak ayında çalışmalara başlanabileceğini ifade etmişti.

Polat Alemdar Rolüyle Necati Şaşmaz

MEB'den 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması: Başvurular Yarın Başlıyor MEB'den 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması: Başvurular Yarın Başlıyor

Dizinin en ikonik karakteri olan Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz, geçmişte yaptığı açıklamada, 397 bölüm boyunca ekranlarda yer aldığını ve bu sürecin kendisi için değerli ancak yorucu olduğunu belirtmişti. Şaşmaz, "Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak." diyerek hayranlarının umutlarını yeşertmişti.

Yapımcı Firma'dan Açıklama

"Yakın zamanda bir takım internet haber sitelerinde yapılan haberler ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hâsıl olmuştur. 

Yapılan haberler ve paylaşımlarda "Kurtlar Vadisi" dizisinin yeni bölümleri ile ekranlara döneceği, oyuncu kadrosunun ve yayınlanacağı platformun belirlenmiş olduğu şeklinde ibareler yer almaktadır. Öncelikle ve önemli belirtmek isteriz ki yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir. "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketimizin ve Sayın Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz. 

Kamuoyunun bilgisine sunulur."