Kamudanhaber- Özel haber

Kurtlar vadisi ünlü başrol oyuncusu Neceti Şaşmaz'ın katıldığı bir televizyon programında kurtlar vadisi severlerinin dizi çekimlerinin yapılması ve tekrar yayınlanması için sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunmaları nedeni ile Necati Şaşmaz bu sese karşılıksız kalamayacaklarını ve  2023 yılı ocak ayında çekimlere başlayarak tekrardan kurtlar vadisi severleriyle buluşacakları müjdesini vermişti.

Necati Şaşmaz'ın bu açıklamaları sonrasında yeni yıl ile birlikte farklı sosyal medya hesapları üzerinden kurtlar vadisi kaos adlı bir fragman paylaşıma sokuldu.

Ulusal basındada çokca geniş yer bulan bu dizi hakkında oyuncu kadroları bile iddia edildi.

İddiaya göre; Necati Şaşmaz’ın olacağı, Kurtlar vadisi dizisinde Memati karakteri ile efsaneleşen Gürkan Uygun’un olduğu, Nejat İşler, Kenan İmirzalıoğlu ve Aras Bulut İynemli’nün de dizi de yer alması bekleniyor denildi.

Kurtlar vadisi Kaos dizinde rol alacakları duyurulan bu oyunculardan henüz bir yalanlama veya doğru olduğu hususunda bir açıklama gelmedi.

Kurtlar vadisi ile devleşen başrol oyuncusu Necati Şaşmaz konu ile ilgili bir açıklama yapamazken pana film yapımcılıktan da bir bilgi paylaşılmadı.

Konu ile ilgili video paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Kimi takipciler fragman için gerçek derken bazı takipciler ise bu fragmanın eskiye ait olduğu farklı senaryolardan birleştirme yapıldığı ve sahte olduğu yorumları yapıldı.

İşte o fragman....

KURTLAR VADİSİ KAOS DİZİ FRAGMANI

Konu ile ilgili gelişmeleri değerli ziyaretcilerimize aktarmaya devam edeceğiz...