Denizli Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda bir evde kumar oynandığını tespit etti. Operasyon sonucu evi kumarhaneye çeviren 6 şüpheli suçüstü yakalandı ve 10 bin TL para ile kumar malzemeleri ele geçirildi.

Bankacılık Sektöründe Mevduat Faizi Yüzde 67'yi Aştı: 1-3 Aylık Mevduat Faizi Rekor Seviyeye Ulaştı Bankacılık Sektöründe Mevduat Faizi Yüzde 67'yi Aştı: 1-3 Aylık Mevduat Faizi Rekor Seviyeye Ulaştı

Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, kumar oynamaya suçundan yaklaşık 30 bin TL idari para cezası uygulandı ve ev mühürlendi. Şüpheliler arasında bir emekli polis de bulunuyordu. Şüpheliler, kayıt altına alınırken ilginç cevaplar vererek dikkat çektiler.

Şüpheliler işlemlerinin ardından karakola götürülmek üzere dışarı çıkarıldığı sırada kayıt altına alındıklarını fark edince şekilden şekle girdi. Şüpheliler ani hareket yaparak yüzlerini saklamaya çalışırken, aralarından ilk defa kumar oynayan bir kişi, "Neden kumar oynadınız" sorusuna "Canımız sıkıldı" şeklinde cevap verdi. Kendisini savunmaya devam eden şüpheli, “Kumar çok güzel geçiyordu, adam kaçırıyorduk, yakalandık” sözleriyle ilginç anlar yaşattı. Kayıt altına alındığı için sinirlenen bir diğer kumarbaz ise "İçerde ne yapıyordunuz" sorusuna "Nikah kıyıyorduk" diyerek imalı bir cevap verdi.