Öğretmenlik mesleğinde son durum: Her 6 mezundan sadece 1'i atanıyor Öğretmenlik mesleğinde son durum: Her 6 mezundan sadece 1'i atanıyor

Türkiye, adım adım yerel seçimlere doğru giderken, AK Parti'nin muhalefetin elinde bulunan büyük şehirleri almak için çalışmalara başladığı biliniyor. CHP'de 'değişim' çağrısıyla gündeme gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a yeniden aday olmak istediğini net bir şekilde açıklarken; gözler AK Parti'nin İstanbul'da kimi aday göstereceği merak ediliyor.

Kulislerde pek çok isim konuşulurken, son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın İstanbul'da aday olacağı iddiası gündeme geldi. Söz konusu iddialar sonrası Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Sağlık Bakanı Koca, "İstanbul'a aday mısınız?" sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:

"Gerçekten ben bakanlığa, sağlığa, kendi işime odaklıyım. Asla gündemimde yok. Sağlık Bakanıyım. Bakanlığa odaklıyım. Benim dışımda insanlar konuşuyor. Hiç de hoşuma gitmiyor. Benim adıma birileri gündem yapıyor. Bakan olarak yapmam gereken işlerle meşgulüm. Başka bir gündemim yok."