Garanti Bankası, yeni kredi ürünüyle birlikte vatandaşlara birçok bankaya olan borçlarını tek kalemde sildirme imkanı sunuyor. Kampanya, düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte birçok vatandaş, yüksek miktarlarda harcamalar yaparak kredi kartı borçlarıyla karşı karşıya kaldı. Garanti Bankası'nın duyurduğu yeni kredi ürünü sayesinde vatandaşlar, diğer bankalardaki bir veya birden fazla bireysel ihtiyaç kredisini ayrıcalıklı borç transferi faiz oranlarıyla Garanti BBVA'da toplayabilecek. Bu şekilde, borçlarını daha düşük faizlerle ve uzun vadelerle ödeyebilecekler.

Garanti Bankası'nın borç transferi kredisi kampanyası, 3 ila 36 ay arasında vade seçenekleri sunuyor. Mevcut kredilerin vadeleri uzatılarak aylık ödeme tutarları düşürülebiliyor, böylece bütçe rahatlatılabiliyor. Kampanyaya mobil uygulama veya en yakın Garanti şubesi üzerinden başvurulabilir.

Bu kredi ürünü ihtiyaç kredisi olarak değerlendirilmekte olup, 100 bin TL ve üzeri tutarlarda vade süresi 12 ay olarak uygulanmaktadır. Başvuruda bulunan müşteriler dosya masrafı ödemezler.

Garanti BBVA, çalışanlar, emekliler, kira geliri sahipleri ve şahıs firması/firma ortağı geliri olan müşterilere 36 ay vade seçeneği sunarken, ticari amaçlı ihtiyaç kredileri için vade sınırını 36 ay olarak belirlemiştir. İhtiyaç kredilerinin vade süreleriyle ilgili yasal düzenlemeler uyarınca kalan ana bakiye toplamına bağlı olarak farklı vade limitleri sunulmaktadır.

Daha detaylı bilgilere ulaşmak için Garanti Bankası'nın resmi web sitesi olan https://www.garantibbva.com.tr/krediler/borc-transferi adresini ziyaret edebilirsiniz. Banka, yeni hizmetler ve kampanyalar hakkında bilgilendirmelerini web sitesi üzerinden duyurmaktadır.

23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi