Kocaeli'nin Derince ilçesinde, aracını sattığı kişiye 2 yıl boyunca devir işlemini yapmayan bir öğretmen, şiddetli bir olaya neden oldu. Öğretmen, satış işleminin gerçekleşmemesi nedeniyle arbedeye girdiği kişiyi başına silahın kabzasıyla vurarak yaraladı.

Olay, Kocaeli Derince'deki bir kurs merkezinde yaşandı. Kursun sahibi ve öğretmen olan M.A., iddiaya göre, yaklaşık 2 yıl önce depremzedesi bir kişiye aracını sattı ancak bu süre zarfında aracın devir işlemi gerçekleşmedi. M.A., bugün M.A. ile bir araya gelmek için onu kursa davet etti.

aw037800-01-uia8

Ancak olay yerine gelen M.A., kendisini odada kilitledi ve saldırarak şiddet uyguladı. Bu saldırı sırasında başına silahın kabzasıyla vurulan M.A. kanlar içinde kaldı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

Bakan Şimşek, Merkez Bankası'nın brüt rezervinin arttığını açıkladı Bakan Şimşek, Merkez Bankası'nın brüt rezervinin arttığını açıkladı

Kocaeli polisi, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Ayrıca, öğretmenin daha önce de aynı kişiye karşı makasla saldırdığı iddia ediliyor.