Diyarbakır'da bilinen ismiyle 'Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olayla ilgili yapılan incelemede, zanlının olay günü Zeytinburnu'ndan yürüyerek gelerek çay ocağına girdiği, hiçbir şey söylemeden Pişkin'i göğsünden üç kez bıçakladığı tespit edildi. Ayrıca, zanlının daha önce de annesini darp ettiği ve bu nedenle arandığı belirlendi.

EYT'liler dikkat! Emekliliği iptal oldu, maaşları geri istendi EYT'liler dikkat! Emekliliği iptal oldu, maaşları geri istendi

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlının olay gününe dair hareketlerini takip etti. Zanlının, olay yerine yürüyerek gelip cinayeti işledikten sonra kaçtığı ve bir süre sonra durarak bir kişiden sigara alıp içtiği tespit edildi. Daha sonra otobüsle kaçışına dair güvenlik kamerası kayıtları üzerinden detaylı bir çalışma yapıldı.

Zanlının daha önce annesini darp ettiği ve bu nedenle kasten yaralama suçundan arandığı belirlendi. Bu bilgiler doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucunda, zanlının yaşadığı yer tespit edilerek gözaltına alındı.