Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere açıktan temin yoluyla 29 devlet memuru ve 11 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Yapılan duyuru, Resmi Gazete üzerinden kamuoyuna açıklandı.

Açıktan temin edilecek kadrolar arasında Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarda görev alacak 29 devlet memurunun yanı sıra, 9 destek personeli ve 2 tekniker olmak üzere toplamda 11 sözleşmeli personelin alımı da bulunmaktadır.

İçişleri Bakanlığı: Ankara'da İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlar Müdürü ve yardımcısı uzaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı: Ankara'da İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlar Müdürü ve yardımcısı uzaklaştırıldı

Başvurular, bugünden itibaren 24 Aralık tarihine kadar devam edecek ve e-Devlet aracılığıyla "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" internet adresi üzerinden yapılabilecek. Başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgilere "www.jandarma.gov.tr", "www.jsga.edu.tr" ve "www.kamuilan.sbb.gov.tr" internet sitelerinden ulaşmak mümkündür.

Adaylar, başvuru sürecini tamamladıktan sonra ilgili internet siteleri üzerinden güncel duyuruları takip edebilir ve başvurularının durumu hakkında bilgi alabilirler.