En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar

İzmir, sabah saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış ve fırtına nedeniyle olumsuz etkilendi. Bulut örtüsüyle birlikte havanın karardığı kentte, gök gürültüsü eşliğinde yağan sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu.

Kent genelinde özellikle Konak, Buca ve Balçova ilçelerinde ev ve iş yerlerinden su baskını ihbarları yapıldı. Basmane'deki metro istasyonu girişinde mahsur kalanlar ise polisin yardımıyla tahliye edildi.

Ulaşımda aksamaların yaşandığı kentte, başta Halkapınar semti olmak üzere birçok köprülü kavşak ve geçitlerde biriken su, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kemeraltı Çarşısı'ndaki bazı sokaklarda su birikintilerinin tahliyesi için ekipler tarafından çalışmalar yürütülüyor.
İzmir genelindeki şiddetli hava koşulları nedeniyle vatandaşlar, su baskınlarına karşı dikkatli olmaları ve güvenlik önlemlerine uymaları konusunda uyarılıyor. Meteoroloji birimleri, yağışların devam edip etmeyeceği konusunda sürekli olarak bilgi verirken, kentteki ekipler de olası sıkıntılara karşı hazırda bekliyor.