Dilin Polat Tahliye Mi Olacak? Vücuduna Zarar Verdiği İddia Ediliyor Dilin Polat Tahliye Mi Olacak? Vücuduna Zarar Verdiği İddia Ediliyor

İYİ Parti'de yerel seçimlerin ardından istifaların devam ettiği bildiriliyor. Kastamonu'da, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar ve Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, görevlerinden ayrıldılar.

Ataşalar ve Ergülenoğlu imzalı açıklamada, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Türkiye genelinde yaşanan olayların benzerinin Kastamonu'da da yaşandığı ifade edildi. Seçim kampanyasının yaklaşık 2 ay sürdüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kampanya süresince, rakiplerle yapılan mücadeleden daha zor ve yıpratıcı olanını, maalesef kendi partililerimiz ve eski başkanlarımızla yaşadık."

İstifaların ardındaki nedenlere ilişkin daha fazla detay verilmedi ancak parti içi gerilimlerin ve huzursuzlukların etkili olduğu düşünülüyor. Bu gelişmeler, İYİ Parti'nin yerel düzeydeki organizasyonlarında ve liderlik yapısında yaşanan değişimlerin bir yansıması olarak yorumlanıyor.